20. januari 2019
03. augustus 2017
Vorige week woensdag zijn we verhuisd. We hebben een tijdelijke woonkamer ingericht en in de toekomstige galerie hebben we veel inboedel opgeslagen. We zijn dus nog wel eens iets kwijt..... De badkamer is 'af', tenminste die kunnen we gebruiken. Ook zijn de contouren van onze slaapkamer duidelijk. Met dank aan Jorrit. In deze vakantie willen we vooral de kamer afmaken, zodat vanaf 3 september de vloer gelegd kan worden. Het klussen gaat niet zo snel (als gehoopt). Er zijn veel andere zaken die...
24. juli 2017
We zijn nu drie weken verder..... Het dak is vernieuwd. Dat is mooi geworden ! Binnen is het meeste sloopwerk gedaan. De vloer is gestort en de badkamer is gebouwd. De aannemer komt na de bouwvak terug. Nu is het dus onze beurt. De komende weken gaan we de deel afwerken (woonkamer), zullen we de badkamer afmaken en gaan de slaapkamer maken. Tussendoor lekker in de tuin werken. Volgende week donderdag hebben we onze eerste gasten in de B & B. Voor die tijd is alles netjes opgeruimd.
24. juli 2017
Op 1 juli begint de rietdekker van Asselt met het vervangen van het rieten dak. Het nieuwe dak wordt geïsoleerd en gesloten. Eind juli moet het nieuwe dak opgeleverd worden en kunnen wij verhuizen.
24. juni 2017
De aangevraagde subsidie (dak- en vloerisolatie, dubbelglas) afgelopen week binnen gekregen. Deze week nog het een en ander uitzoeken rond zonnepanelen en warmtepomp. Ook op een warmtepomp is tot 30/06 nog een hogere subsidie mogelijk.